Logeertips

De meeste mensen komen niet uit de buurt, dus geef ik hier een paar logeertips.
Met dank aan de webiste van www.vlaanderen-vakantieland.be

Ik ben zo vrij geweest enkele formules samen te stellen.

Op zoek naar avontuur in Grimbergen: Is geen berg te hoog, geen ravijn te diep. Liggen uw kampeerspullen altijd binnen handbereik, dan is dit de ideale formule voor u. U logeert in de prachtige en rustige camping van Grimbergen, gelegen aan de veldkantstraat 64.

Ik drink graag een pintje in Grimbergen: De titel verraadt het al, drinkt u graag een pintje, heb je een hotel op strompelafstand van de feestzaal "Gastenkamer 82" te Grimbergen op 300m van de Salons de Romree. Opgelet Huisdieren zijn niet toegelaten.

Mijn vrouw wil er een weekendje van maken in Grimbergen: Ja wij gaan geen moment uit de weg om te genieten te relaxen en nog vanalles ... dan heeft het Thermae Hotel in Grimbergen zeker wat je wenst. Kijk eens op de website en je vindt zeker een formule voor haar, dan kun jij rustig naar de slotrit van de Ronde van Romandiƫ kijken. Op alle kamers is er TV.

Bed & Breakfest: Ja dit is nu een van de modetrends, we gaan een B&Bken doen, awel dan ben je bij Vanderstraeten-Bryxis of bij B&B La Tortuga aan het beste adres. Niet alleen omdat er maar 2 B&B's zijn in grimbergen. Maar omdat het zo is.(punt) Wees er wel snel bij want ze hebben elk maar 1 kamer ter beschikking.

Als ik buitenkom dan is het met klasse: Dan is dit zeker iets voor u, een klassehotel met prachtige kamers, badkamers in marmer. Een creatieve dagverse keuken, in het gastronomisch klasserestaurant 't wit paard (niet te verwarren met In de gaawe lieuw sketch van Gaston en Leo) het kan niet op. Hotel Abbey is de place to be, alleen de website deze trekt op niks.

Laat een reactie achter

terug naar boven

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kristln74/domains/jenk.be/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kristln74/domains/jenk.be/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 688