Feest locatie

Het feest gaat door in de Salons de Romree te Grimbergen. Dit is een geklasseerde vierkantshoeve niet ver van de autosnelweg R0 of A12 te Grimbergen.

Op de site van "De Romree" kunt u heel wat foto's en extra info vinden.

De gasten van het Huwelijksfeest worden om 17 uur verwacht, waar er eerst een korte receptie zal plaatsvinden met daaropvolgend het diner. 
Om 21 uur komen dan de gasten van het avondfeest erbij, deze worden ook verwelkomd met bubbels waarna ze kunnen mee aanschuiven aan het dessertenbuffet.

Voor bij wie later op de avond nog een klein of middelgroot hongertje zou te voorschijn komen is er een nachtbuffet voorzien.

Parkeertip: Er zijn twee parkeerterreinen aan de feestzaal. Een voor 30 wagens aan de hoofdingang:  Beiaardlaan 31, 1850 Grimbergen en één voor 80 wagens aan de achteringang: Brusselsesteenweg 39,1850 Grimbergen. Hier ook een plannetje waar u de Salons de Romree kan terugvinden.

SalonsDeRomree _online

Meer in deze categorie: « Burgerlijk huwelijk Logeertips »

Laat een reactie achter

terug naar boven

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kristln74/domains/jenk.be/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kristln74/domains/jenk.be/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 688