Rechtzetting

We hebben jullie een beetje verwaarloosd, maar ik ga dat ruimschoots goedmaken, de bedoeling is verschillende artikeltjes te antidateren zodat iedereen de voorbereidingen van onze trouwdag en feest kan meebeleven, op het moment zelf hebben we er spijtig genoeg geen tijd voor gehad, maar we zetten dit recht de komende dagen.

Oproep naar foto's. Iedereen die foto's, video's of ander comprimerende media materiaal heeft van deze dag mag en kan (heel graag zelfs) dit aan ons bezorgen op het alom gekende email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We gaan dit dan de gepaste plaats geven op deze site, opgelet al het beeldmateriaal kan en zal tegen u gebruikt worden.Onze fotograaf gaat ons deze week een preview bezorgen. Hou de site dus goed in de gaten en vertel het door.Wij wille jullie allemaal bedanken voor de vele cadeautjes, bloemen en gulle giften.

Tot binnenkort, familie Eeckhout

Meer in deze categorie: De fotoreportage »

Laat een reactie achter

terug naar boven

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kristln74/domains/jenk.be/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kristln74/domains/jenk.be/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 688