melsen.be

We staan eervol vermeld op melsen.be, Michel onze fotograaf heeft een selectie van onze trouwfoto's op zijn site gezet.
Voor iedereen die een fotograaf zoekt en echte aanraader. Je kan het terugvinden op www.melsen.be

Hier de tekst die hij bij de foto's heeft bijgevoegd :

De huwelijksreportage van Jessie en Kristof vond plaats op zaterdag 30 april. Het was een stralende dag in Grimbergen en eigenlijk kun je als huwelijksfotograaf niets liever wensen. Als locatie hadden Jessie en Kristof gekozen voor het domein Drie Fonteinen in Vilvoorde. Wat mij betreft een perfecte locatie voor de reportage! De receptie en het avondfeest vond plaats in Salons de Romree te Grimbergen. De avondgasten werden bij de aankomst vriendelijk verzocht om te poseren in een sfeervol “kader” (letterlijk te nemen). Een leuk idee van Kristof dat ik in de toekomst zeker nog ga toepassen.

Tijdens de dag kreeg ik de hulp van collega-fotograaf Kris Van de Vijver. Hij assisteerde mij met het reflectiescherm, waarvoor grote dank!   bron: http://melsen.be/huwelijken/jessie-kristof/

Lees meer...

De fotoreportage

We hebben juist alle foto's in webformaat ontvangen van de fotograaf en deze kunnen jullie HIER bekijken, neem even de tijd hiervoor want het zijn er maar liefst 625.

Iedereen kan ook heel gemakkelijk foto's bijbestellen en dat via deze link.

Deze  foto's worden door het fotovaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het 'standaard' papier dat u gewend bent. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor de weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwaliteit ook na vele jaren!

Lees meer...

Sneak Preview

Sneak Preview van onze trouwreportage, de rest volgt. Ik kan niet wachten tot wanneer alle foto's klaar zijn.
Merci Michel voor de snelle Sneak Preview ... het smaakt naar meer.

{gallery}gallery/JenKzijnGetrouwd:140:75:0:0{/gallery}

Lees meer...

30.04.2011 Video Gastenboek

Jessie en Kristof's zijn getrouwd, kijk mee naar het Video Gastenboek.
Alle gelijkenissen met familie, vrienden en Collega's is niet toevallig.

DEEL 1
DEEL2
Lees meer...

Rechtzetting

We hebben jullie een beetje verwaarloosd, maar ik ga dat ruimschoots goedmaken, de bedoeling is verschillende artikeltjes te antidateren zodat iedereen de voorbereidingen van onze trouwdag en feest kan meebeleven, op het moment zelf hebben we er spijtig genoeg geen tijd voor gehad, maar we zetten dit recht de komende dagen.

Oproep naar foto's. Iedereen die foto's, video's of ander comprimerende media materiaal heeft van deze dag mag en kan (heel graag zelfs) dit aan ons bezorgen op het alom gekende email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We gaan dit dan de gepaste plaats geven op deze site, opgelet al het beeldmateriaal kan en zal tegen u gebruikt worden.Onze fotograaf gaat ons deze week een preview bezorgen. Hou de site dus goed in de gaten en vertel het door.Wij wille jullie allemaal bedanken voor de vele cadeautjes, bloemen en gulle giften.

Tot binnenkort, familie Eeckhout

Lees meer...

De bevestigingen stromen binnen.

Ja dames en heren de bevestigingen komen goed binnen, en hoe sneller jullie antwoorden hoe beter de plaatsen :-). Een kleine update waar we nu mee bezig zijn:

  • - De huwelijksmis zijn we nog in elkaar aan het steken. En de boekjes moeten gedrukt worden.
  • - Nu vrijdag 25.03 gaan we naar de zaal om het menu en de wijnen te bespreken.
  • - We moeten nog eens afspreken met de DJ en we moeten nog eens kijken voor een huwelijkskaars.
  • - Begin april moet Jessie de laatste keer haar kleed gaan passen en dan krijgt ze het mee.
  • - Ik moet nog een das kiezen en het bruidsboeket dat moeten we ook nog bevestigen.
En er zal nog het een en ander zijn waar ik nu niet direct aan denk, maar ik hou jullie op de hoogte.
Lees meer...

Testrit met de bruidswagen

Vandaag hebben we een eerste testrit gedaan met onze bruidswagen, het was even wennen, zoveel vermogen daarmee moet je overweg kunnen. Dit weekend hebben we hem al een beetje gepimpt. Maar er is nog wat werk aan. Bekijk hier de eerste foto.

Lees meer...

De uitnodigingen zijn klaar.

Zeven weken (50 dagen) voor de GROTE dag zijn onze uitnodigingen klaar, deze week worden ze verzonden. Dat is juist volgens de 6 weken regel. Onze ouders hebben hun exemplaar al mogen ontvangen. Hou deze site goed in het oog want hier komt heel wat extra informatie rond onze trouw.

Ik zal een exemplaar online plaatsen maar ik ga wachten tot iedereen zijn exemplaar heeft ontvangen. Zo houden we de spanning erin.

Lees meer...

Logeertips

De meeste mensen komen niet uit de buurt, dus geef ik hier een paar logeertips.
Met dank aan de webiste van www.vlaanderen-vakantieland.be

Ik ben zo vrij geweest enkele formules samen te stellen.

Op zoek naar avontuur in Grimbergen: Is geen berg te hoog, geen ravijn te diep. Liggen uw kampeerspullen altijd binnen handbereik, dan is dit de ideale formule voor u. U logeert in de prachtige en rustige camping van Grimbergen, gelegen aan de veldkantstraat 64.

Ik drink graag een pintje in Grimbergen: De titel verraadt het al, drinkt u graag een pintje, heb je een hotel op strompelafstand van de feestzaal "Gastenkamer 82" te Grimbergen op 300m van de Salons de Romree. Opgelet Huisdieren zijn niet toegelaten.

Mijn vrouw wil er een weekendje van maken in Grimbergen: Ja wij gaan geen moment uit de weg om te genieten te relaxen en nog vanalles ... dan heeft het Thermae Hotel in Grimbergen zeker wat je wenst. Kijk eens op de website en je vindt zeker een formule voor haar, dan kun jij rustig naar de slotrit van de Ronde van Romandië kijken. Op alle kamers is er TV.

Bed & Breakfest: Ja dit is nu een van de modetrends, we gaan een B&Bken doen, awel dan ben je bij Vanderstraeten-Bryxis of bij B&B La Tortuga aan het beste adres. Niet alleen omdat er maar 2 B&B's zijn in grimbergen. Maar omdat het zo is.(punt) Wees er wel snel bij want ze hebben elk maar 1 kamer ter beschikking.

Als ik buitenkom dan is het met klasse: Dan is dit zeker iets voor u, een klassehotel met prachtige kamers, badkamers in marmer. Een creatieve dagverse keuken, in het gastronomisch klasserestaurant 't wit paard (niet te verwarren met In de gaawe lieuw sketch van Gaston en Leo) het kan niet op. Hotel Abbey is de place to be, alleen de website deze trekt op niks.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed