Elise op de pot.

Deze morgen is Elise terug op het potje gegaan, zaterdag hadden we er een gaan halen, omdat ze de laatste tijd altijd kwam zeggen dat ze pipi gedaan had. 's morgens riep ze:

 

"Mama pipi edaan"

Dus het was de moment. Zaterdag na het halen van het potje had was ze er al eens gaan opzitten, en had ze direct pipi gedaan. Ja we dachten dat zal toeval geweest zijn. Maar vandaag de tweede keer terug, dat is wat teveel toeval.

Onze kleine meid wordt groot, het gaat allemaal zo snel. Soms zou je alles eens op pauze moeten kunnen zetten en genieten van het moment. Iedereen is elkaar maar aan het voorbij lopen.

Je hoort veel dat een baby uw leven verandert maar dat valt heel goed mee, ik zal zeker niet zeggen dat het niet zo is. Je moet opeens met een persoontje meer rekening houden en deze is totaal afhankelijk van jou.

Maar wat ons vooral opvalt is dat een baby uzelf verandert, opeens zijn er andere prioriteiten. Dat het werk vandaag niet klaar geraakt, so watt ... dat zal er morgen ook nog zijn. Als je Elise maar op tijd kan gaan ophalen. En nu ben ik weg ze, ze gaan halen :)

20110205_EliseopdepotLaat een reactie achter

terug naar boven

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kristln74/domains/jenk.be/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kristln74/domains/jenk.be/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 688