Elektriciteit Fase 1

De week ben ik begonnen met het leggen van de elektriciteit, slijpen, kappen en het plaatsen van de bakjes dat is gedaan. We hebben beslist we gaan het domotica systeem nemen van BTICINO. Dit staat mij het meeste aan, veel mogelijkheden en uitbreidbaar naar de toekomst toe. Alle schakelaars zitten op een BUS kabel en de lichtpunten gaan allemaal naar de kast. In het foto album kun je verschillende plaatjes hierover terugvinden.
Lees meer...

De verdieping

Ze zijn begonnen aan de verdieping, een beetje vertraging, maar het is den bouw he dat hebben we ondertussen al geleerd. Van op de verdieping hebben we een heel mooi uitzicht. Je kan deze foto zien in ons fotoalbum.
Lees meer...

Werfvergadering van 24.05.2006

Werfvergadering nummer drie, het metselwerk van de gelijkvloerse verdieping is afgewerkt, de welfsels liggen erop. Nu staat alles klaar voor de volgende fase, de verdieping. Deze zou er tegen half juni moeten op staan. We houden jullie op de hoogte.
Lees meer...

Laat de welfels maar komen

Het gelijkvloers is afgewerkt alle muren staan, je krijgt al een mooi beeld van de kamers. Nu komen er vragen? Gaat de living groot genoeg zijn? Hebben we de juiste keuze gemaakt om de voordeur op zij te maken en te kiezen voor een bureau? Ik denk het wel. Volgende week komen de welfsels erop. Dan gaan we eens zien hoe het licht in ons huis gaat binnenkomen.
Lees meer...

Werfvergadering van 10.05.2006

De Tweede werfvergadering, ze zijn gestart. Ja en ze gaan vooruit, we hebben geluk bij een ongeluk. De ploeg dat normaal deze week bij Eddy moest beginnen staat nu ook bij ons te werken. Vertragingen dat zijn we gewoon maar dit ... maar mij hoor je niet klagen. Een ploeg van 6 metsers ter onze beschikking. Je ziet dat gewoon vooruit gaan. 
Lees meer...

Ze zijn bij Ons nog niet gestart...

Bij de buren schieten ze goed op, eens ze daar tot op de hoogte zijn voor de gewelven, gaan ze bij ons beginnen. Zo kunnen ze met een vrachtwagen en  kraan op alle twee de huizen de gewelven plaatsen. En zo gaan ze verder. Een ploeg zal deze 2 huizen zetten, ik ben eens benieuwt hoe lang ze daar gaan over doen? Voor één ruuwbouw rekenen ze ongeveer 6 weken, dus voor 2 huizen die naast elkaar staan? ... 10 weken? ... We houden jullie op de hoogte. 
Lees meer...

Vloerplaat is afgewerkt.

De vloerplaat ligt klaar, nu moet ze uitharden (een week of 2) en dan kunnen ze beginnen bouwen. We hebben ook een brief gekregen waar ze ons melden dat ze 31 weerverlet dagen in rekening brengen. Daar stellen we ons wel vragen bij? Ik ga dit toch eens navragen of dit wel klopt en hoe dit berekend wordt.
Lees meer...

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kristln74/domains/jenk.be/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kristln74/domains/jenk.be/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 688